Bouwkundigen met kennis uit de dagelijkse praktijk.

Naast dat wij een ontwerp creatief, helder, doordacht en esthetisch verantwoord kunnen realiseren zijn wij ook bouwkundigen. Bouwkundigen met kennis uit de dagelijkse praktijk.

Omdat wij de kennis hebben van bouwmethoden, bouwmaterialen, mogelijkheden en onmogelijkheden, nieuwe ontwikkelingen etc. maakt het mogelijk dat we een helder advies kunnen geven. Wij willen u graag persoonlijk en professioneel te woord staan; al is de situatie soms wellicht technisch en onbegrijpelijk voor u, wij willen dit graag vertalen naar voor u begrijpelijke woorden.

Om ons heen hebben wij een netwerk van diverse adviseurs, op onder andere het gebied van innovatie, en constructeurs die, indien nodig, bij het vraagstuk betrokken kunnen worden.

Door een ontwerp ook bouwkundig correct vorm te geven en de juiste keuzes te maken, dit omzetten in bouwkundige tekeningen en een technische omschrijving maakt dat in een proces onaangename verrassingen zoveel mogelijk voorkomen kunnen worden. Dit komt ook de voortgang van het proces ten goede.

Tenslotte is het fundament, van zowel een gebouw als een ontwerp, essentieel voor het bestaan.