Wij kunnen u helpen met onze ruime dienstverlening

Omdat onze kennis en ervaring breed is kunnen wij, zonder tussenkomst van een externe adviseur, veelsoortige werkzaamheden uitvoeren wat uiteindelijk meewerkt aan de kwaliteit en de beheersbaarheid van het gehele proces. Van ontwerp, constructieve uitwerking en detaillering, toetsing aan wet- en regelgeving, bestekken, contractvorming tot directievoering en toezicht op de bouwplaats; wij verzorgen het voor u!

Voor vraagstukken die ons vakgebied overstijgen wordt voor dat onderdeel een externe adviseur betrokken. Wij hebben ervaring met verschillende constructie- en adviesbureaus, stedenbouwkundigen en landschapsadviseurs welke ook gekenmerkt worden door kennis, betrouwbaarheid en vakbekwaamheid.

Ontwerp

U hebt plannen voor nieuw- of verbouw? Wilt u een nieuwe woning (laten) bouwen of een nieuw bedrijfspand? Heeft u behoefte aan een ontwerp voor een nieuw interieur? Bent u op zoek naar een adviseur die u kan vertellen welke mogelijkheden uw perceel biedt? Is uw pand nodig aan restauratie toe?

Deze en ook andere vragen zien wij als uitdaging! Stel ze daarom aan ons!

Onderzoek

Een grondige inspectie en/of een goede analyse is onmisbaar voor het nemen van de juiste beslissing!

Een gedegen onderzoek voorkomt problemen in het vervolg traject, omdat hierdoor inzichten en conclusies ontstaan waarop eventuele verdere plannen gebaseerd kunnen worden. U wilt vastgoed kopen en weten wat de bouwkundige staat is van het vastgoed? Is het wel verstandig juist dit pand aan te kopen of zijn er zaken die in een vroeg stadium al gesignaleerd kunnen worden?

Een bouwkundige inspectie laten uitvoeren kan u hierbij helpen en maakt de staat van het object inzichtelijk. Of heeft u juist vragen over waarom een locatie juist wel of niet geschikt is voor uw plannen? Zijn de voor- en nadelen juist geanalyseerd en op papier gezet? Zijn mijn plannen eigenlijk wel haalbaar, zowel financieel als praktisch? Wij willen graag naast u gaan staan om samen te onderzoeken wat de mogelijkheden voor u zijn!

Advies

Een duidelijk en helder advies is geld waard. Naast dat wij kunnen zorgen voor een creatief en helder ontwerp kunnen wij u ook adviseren over diverse zaken. Heeft u bijvoorbeeld vragen over het vergunning traject bij een gemeente of waarom u nu wel of niet op een bepaalde plaats mag bouwen? Welke regels moet ik me aan houden als ik iets wil (laten) bouwen?

De bouw heeft in de huidige wereld ook alles te maken met duurzaamheid; welke materialen pas ik toe bij mijn nieuwe pand of welke installatie is geschikt voor mijn ontwerp? In een ontwerp traject komen er veel vragen op u af, wij willen u hier graag in begeleiden en samen naar de beste oplossing zoeken, of het nu gaat om de toe te passen installatie of toe te passen materialen.

Ook het opstellen van een EPG berekening, die benodigd is bij een vergunning aanvraag voor een nieuwbouw pand, kunnen wij voor u verzorgen.

Over onder andere deze onderwerpen kunnen wij u een helder advies geven:

Bouwbegeleiding

U heeft de vergunning op zak, maar hoe nu verder? En hoe vind ik nu een geschikte aannemer en krijg ik een markt conforme prijsaanbieding?

Bouwbegeleiding in de breedste zin van het woord, dat is waar wij voor staan. Wij kunnen u begeleiden bij het maken van een ontwerp, een onderzoek voor u uitvoeren of u een helder advies geven. Maar het gaat verder, ook in de uitvoering van uw bouwplan kunnen we u begeleiden. De prijsvorming of aanbesteding en de daar bijbehorende contractvorming, maar ook het aanspreekpunt voor de aannemer tijdens de uitvoering, het toezicht houden op de bouwplaats zodat alles uitgevoerd wordt conform de gestelde belangen, wensen en eisen; wij verzorgen de directievoering, namens u, in de uitvoeringsfase.

Kortom, wij ontzorgen u in dit proces tot en met de oplevering. Voor u is het vaak een onbekende wereld, maar u wilt wel graag dat het proces bewaakt wordt op verschillende gebieden; o.a. budget, planning, uw belangen, maar ook of het technisch goed uitgevoerd wordt. Wij hebben de kennis hiervan en kennen de kneepjes van het vak; daarom willen wij u graag in een dergelijk proces begeleiden, persoonlijk en professioneel.