Wij willen graag een ontwerp zo vorm geven dat er een vorm van duurzaamheid in opgenomen is.

Duurzaamheid en energiezuinigheid zijn veel besproken onderwerpen en erg actueel; daarnaast is er al veel over geschreven. Niets daar aan afdoende willen wij graag met u in gesprek en brainstormen hoe uw project duurzaam vorm gegeven kan worden. Dit heeft onder andere met situering, materialisatie en installatie te maken.

Welke duurzame installaties zijn er en welke kunnen het best toegepast worden bij uw project? Welke materialen worden gekozen of hoe kan mijn gebouw het best gesitueerd worden ten opzichte van de zon?

Hoe duurzaam bent u?

Moet ik wel een warmtepomp toepassen of juist PV panelen op mijn gebouw plaatsen? Of wilt u een juist een stapje verder en een Passief woning (laten) bouwen?


Wij willen graag een ontwerp zo vorm geven dat er een vorm van duurzaamheid in opgenomen is. Verantwoord ontwerpen is zo ontwerpen dat u behaaglijk kan leven in het gebouw, maar dat ook geld voor een volgende generatie; en dat er een positieve bijdrage aan het milieu geleverd wordt.


Daarbij staan we met beide benen op de grond en staan we open voor innovatie en nieuwe ontwikkelingen, om u een zo helder mogelijk advies te kunnen geven, waarbij zaken als comfort, praktische haalbaarheid en financiën geïntegreerd worden.