Een directie ziet toe op een juiste uitvoering op de bouwplaats, verzorgt de bouwvergaderingen en regelt de praktische en financiële zaken met een aannemer.

Tijdens het proces van een woning of een ander gebouw (laten) bouwen heeft u, als opdrachtgever, al veel zaken aan uw hoofd en moeten er veel keuzes gemaakt worden. Om dan ook nog het begeleiden van de aannemer op de bouwplaats erbij te doen en de vragen die daarbij komen is doorgaans een opgave van formaat en voor velen onoverzichtelijk. Heel begrijpelijk, het is niet uw dagelijkse bezigheid.

Daarom is een directievoerder, die namens u werkt, de oplossing. Een directie ziet toe op een juiste uitvoering op de bouwplaats, verzorgt de bouwvergaderingen en regelt de praktische en financiële zaken met een aannemer. Wij kunnen deze zaken voor u verzorgen, om u te ontzorgen. Zodat u zich bezig kan houden met de overige zaken, zoals de inrichting van uw toekomstige droomhuis of gebouw.

U wenst tussendoor toch nog één of meerdere aanpassingen? Wij staan uiteraard klaar deze met u in het project door te voeren.