U heeft de vergunning op zak, maar hoe nu verder? En hoe vind ik nu een geschikte aannemer en krijg ik een markt conforme prijsaanbieding?

Bouwbegeleiding in de breedste zin van het woord, dat is waar wij voor staan. Wij kunnen u begeleiden bij het maken van een ontwerp, een onderzoek voor u uitvoeren of u een helder advies geven. Maar het gaat verder, ook in de uitvoering van uw bouwplan kunnen we u begeleiden. De prijsvorming of aanbesteding en de daar bijbehorende contractvorming, maar ook het aanspreekpunt voor de aannemer tijdens de uitvoering, het toezicht houden op de bouwplaats zodat alles uitgevoerd wordt conform de gestelde belangen, wensen en eisen; wij verzorgen de directievoering, namens u, in de uitvoeringsfase.

Kortom, wij ontzorgen u in dit proces tot en met de oplevering. Voor u is het vaak een onbekende wereld, maar u wilt wel graag dat het proces bewaakt wordt op verschillende gebieden; o.a. budget, planning, uw belangen, maar ook of het technisch goed uitgevoerd wordt. Wij hebben de kennis hiervan en kennen de kneepjes van het vak; daarom willen wij u graag in een dergelijk proces begeleiden, persoonlijk en professioneel.