Wij zijn bouwkundigen die met beide benen in de dagelijkse praktijk van de bouwwereld staan, daarom hoeft u het wiel niet opnieuw uit te vinden.

Een duidelijk en helder advies is geld waard. Naast dat wij kunnen zorgen voor een creatief en helder ontwerp kunnen wij u ook adviseren over diverse zaken. Heeft u bijvoorbeeld vragen over het vergunning traject bij een gemeente of waarom u nu wel of niet op een bepaalde plaats mag bouwen? Welke regels moet ik me aan houden als ik iets wil (laten) bouwen?

De bouw heeft in de huidige wereld ook alles te maken met duurzaamheid; welke materialen pas ik toe bij mijn nieuwe pand of welke installatie is geschikt voor mijn ontwerp? In een ontwerp traject komen er veel vragen op u af, wij willen u hier graag in begeleiden en samen naar de beste oplossing zoeken, of het nu gaat om de toe te passen installatie of toe te passen materialen.

Ook het opstellen van een EPG berekening, die benodigd is bij een vergunning aanvraag voor een nieuwbouw pand, kunnen wij voor u verzorgen.

Over onder andere deze onderwerpen kunnen wij u een helder advies geven: